gostautoklinika.lt itin vertina ir saugo klientų privatumą, todėl šioje Privatumo ir slapukų politikoje aiškiai ir skaidriai pateikiame mūsų interneto svetainėje taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus, taip pat ir kitą informaciją apie gostautoklinika.lt nuostatas ir principus užtikrinant asmens duomenų apsaugą.

Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.

Kas mes esame

Mūsų tinklalapio adresas yra: https://www.gostautoklinika.lt 

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra:

UAB „Goštauto klinika“
A. Goštauto g. 4-10, LT-01106 Vilnius
info@gostautoklinika.lt
+370 601 89952
Įmonės kodas: 124894517
PVM kodas: ne PVM mok.

Kokius asmeninius duomenis mes renkame ir kodėl tai darome

Kontaktų formos

Svetainėje turite galimybę užsiregistruoti vizitui. Jūsų vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, vizito data ir žinutė bus naudojama tik užregistruoti Jūsų vizitą arba susisiekti su Jumis, norint patikslinti vizito detales.

Slapukai (cookies)

Kad svetainė tinkamai veiktų, į Jūsų įrenginį įrašome mažas duomenų rinkmenas, vadinamas slapukais. Tą patį daro dauguma interneto svetainių.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri apsilankius svetainėje išsaugoma jūsų įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, IP adresą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose. Slapukai taip pat padeda surinkti statistinę informaciją apie svetainės lankomumą.

Slapukai įrašomi tik, jeigu Jūs iššokančiame svetainės pranešime patvirtinate savo sutikimą, išskyrus būtinuosius ir techninius slapukus, kurie reikalingi mūsų paslaugoms teikti.

Būtinieji slapukai:

Padeda atvaizduoti Jums interneto svetainės turinį Jūsų įrenginyje. Jų pagalba užtikrinama būtinasis interneto svetainės funkcionalumas. Būtinieji slapukai yra būtini tinkamam interneto svetainės veikimui. Be jų negalima sudaryti galimybės visapusiškai naudotis mūsų interneto svetaine:

PavadinimasGaliojimo laikas Aprašymas
PHPSESSIDSlapukas yra su atsitiktiniu unikaliu numeriu arba raidžių / skaičių eilute. Slapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.Slapukas yra skirtas svetainės funkcionalumui realizuoti.

Jis nustato, kad esate tas pats asmuo, o ne naujas lankytojas. Jis nekaupia jokių jūsų asmeninių duomenų.

Jei turite paskyrą ar prisijungėte prie mūsų tinklalapio, mes sukuriame:

PavadinimasGaliojimo laikas Aprašymas
wordpress_test_cookieSlapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.Naudojamas patikrinti ar naršyklė palaiko slapukų įrašymą. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.
wordpress_[hash]Slapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.Vartotojo paskyros “secure ID” slapukas, naudojamas paskyros saugumui užtikrinti. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.
wordpress_logged_in_[hash]Prisijungimo slapukai galioja 2 dienas. Jei Jūs pažymite pasirinkimą „Prisiminti mane“, Jūsų prisijungimo slapukas galios 2 savaites. Kai atsijungiate iš savo paskyros, prisijungimo slapukai ištrinami.Skirtas atpažinti prisijungusį vartotoją sesijos metu. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.
wp-settings-[hash],wp-settings-time-[hash]1 metus.Naudojamas tinklapio struktūros personalizavimui pagal vartotoją. Slapukai nesaugo jokios asmeninės informacijos.

Slapukų naudojimo teisinis pagrindas – mūsų teisėti interesai užtikrinti svetainės funkcionalumą.

Techniniai slapukai

Techniniai slapukai užtikrina, kad Jums davus sutikimą to nereikės daryti pakartotinai kiekvieną kartą Jums besilankant mūsų interneto svetainėje ar mobiliojoje aplikacijoje.

Pavadinimas Galiojimo laikasAprašymas
cookie_notice_acceptedGalioja 1 metusSlapukas užtikrina, kad Jums davus sutikimą to nereikės daryti pakartotinai kiekvieną kartą Jums besilankant mūsų interneto svetainėje. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos. Šis slapukas nėra įjungiamas, iki kol nepateikiat sutikimo..

Slapukų naudojimo teisinis pagrindas – mūsų teisėti interesai užtikrinti techninį svetainės funkcionalumą.

Statistikos / marketingo slapukai

Google analytics ir Facebook Pixel slapukai

„Google Analytics“ įrankį suteikia JAV įmonė „Google Inc.“, tad ji taip pat turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų statistinių duomenų. „Google Inc.“ yra įsipareigojusi taikyti ES-JAV Privatumo skydo principus, kurie užtikrina, kad paslaugų teikėjas atitinka ES privatumo standartų reikalavimus.

Facebook Pixel įrankį suteikia JAV įmonė „Facebook Inc.“

PavadinimasGaliojimo laikasAprašymas
_ga2 metusSlapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.
_gid24 valandasSlapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.
_gat1 minutėNaudojamas nustatyti naujas sesijas / apsilankymus
AMP_TOKEN30 s. iki 1 metųTuri raktinį žodį, kuris gali būti naudojamas norint gauti Client ID iš AMP kliento ID serviso. Kitos galimos reikšmės rodo atsisakymą, ateinančią užklausą ar klaidą iš Client ID išvedama iš AMP Client ID serviso.
_utma2 metusNaudojamas atskirti naudotoją nuo naršymo sesijos. Slapukas sukuriamas, kai įvykdoma javascript bibliotekos komanda ir nėra esamų _utma slapukų. Atnaujinamas kaskart, kai į Google Analytics siunčiami duomenys
_utmt10 minučiųNustato prašymo kategoriją
_utmn30 minučiųNaudojamas nustatyti naujoms sesijoms/vizitams. Slapukas sukuriamas, kai įvykdoma javascript bibliotekos komanda ir nėra esamų _utma slapukų. Atnaujinamas kaskart, kai į Google Analytics siunčiami duomenys
_utmcIki naršymo pabaigosNenaudojamas ga.js. Naudojamas suderinamumui su urchin.js. Istoriškai, šis slapukas veikė kartu su _utmb ir nustatydavo, ar naudotojas buvo naujoje naršymo sesijoje/vizite.
_utmz6 mėnesiusSaugo srauto šaltinį ar kampaniją, kuri paaiškina, kaip naudotojas pasiekė jūsų tinklapį. Slapukas sukuriamas, kai įvykdoma javascript bibliotekos komanda ir atnaujinamas kaskart, kai į Google Analytics siunčiami duomenys
_utmv2 metusNaudojamas saugoti lankytojo lygmens kintamuosius duomenis. Slapukas sukuriamas, kai svetainės kūrėjas naudoja _setCustomVar metodą kartu su lankytojo lygmens kintamaisiais duomenimis. Atnaujinamas kaskart, kai į Google Analytics siunčiami duomenys
_fbp2 metusNaudojamas saugoti lankytojo duomenis ir juos naudoti reklamai pateikti bei Facebook Analytics analitiniams duomenims.

Plačiau apie Google Analytics
Plačiau apie Facebook Pixel

Tai slapukai, kurie pagal lankytojo naršymo svetainėje istoriją pritaiko lankytojui internete rodomą reklamą, fiksuoja statistiką apie svetainės lankomumą, apsilankymų trukmę, naršymo kelią. Šie slapukai nėra įjungiami, iki kol nepateikiate sutikimo.

Statistikos / marketingo slapukų naudojimo teisinis pagrindas, slapukai naudojami Jūsų parinktims įsiminti, statistiniais ir rinkodaros tikslais – Jūsų sutikimas

Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys – slapukai

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapių įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių (Youtube, Google, Facebook, Twitter, Pinterest ir pan).

Google maps

Su „Google maps“ susiję slapukai naudojami parodyti patogų žemėlapį ir nurodytas vietas.

Šie slapukai galioja 10 metus.

Slapukų pavyzdys: SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF

„Google“ privatumo politika čia

Facebook

Naudojame slapukus mūsų sąveikai su „Facebook“ socialiniu tinklu suasmeninti.

Šie slapukai galioja 5 metus.

Slapukų pavyzdys: act,locale, lu, datr, csm

„Facebook“ privatumo politika čia

 

Kaip galima valdyti slapukų nustatymus?

Slapukus galite valdyti ir per savo naudojamos naršyklės nustatymus pasirinkdami, kuriuos slapukus norite priimti ir kuriuos ištrinti. Slapukų galite atsisakyti bet kuriuo metu ištrindami slapukus iš savo naršyklės, kurioje jie yra įdiegti. Slapukų valdymo vieta priklauso nuo Jūsų naudojamos naršyklės. Norėdami daugiau sužinoti, kaip tvarkyti ar pašalinti Jūsų naršyklėje įdiegtus slapukus, apsilankykite Jūsų naudojamos naršyklės interneto puslapyje arba peržiūrėkite trumpą instrukciją populiariausioms naršyklėms čia: Chrome; Mozilla, Edge; Safari; Opera.

Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis

Jūsų duomenis visada laikome saugiai ir reikalaujame, kad tai užtikrintų visi mūsų partneriai ir paslaugų teikėjai, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų.
Jūsų duomenis gali peržiūrėti:
– svetainės turinio talpinimo tiekėjai
– rinkodaros paslaugų tiekėjai
– projekto vystymo komanda

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Kai užsiregistruojate mūsų tinklalapyje ir tampate vartotoju, mes saugome visus Jūsų asmeninius duomenis, kuriuos Jūs pateikiate savo paskyroje. Kiekvienas vartotojas gali matyti, redaguoti ir ištrinti savo asmeninius duomenis bet kuriuo metu (išskyrus vartotojo vardą). Tinklalapio administratoriai tai pat gali matyti ir redaguoti šiuos duomenis.

Jūsų teisės

Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, arba kada nors rašėte čia komentarą, galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams.

Kokias svetainės apsaugos procedūras mes naudojame

Svetainėje naudojamas Comodo CA Limited sertifikatas

  • Patvirtinta svetainės tapatybė (lankomės tikrojo domeno savininko svetainėje, o ne esame nukreipti į įsilaužėlių padirbtą serverį)
  • Užšifruoti visi tarp serverio ir naršyklės perduodami duomenys – (tinklo įsilaužėliai nebegali jų nuskaityti).
  • Užtikrintas duomenų vientisumas ir originalumas (pakeliui esantys maršrutizatoriai negali pakoreguoti ar cenzūruoti persiunčiamos informacijos).

Slaptažodžio saugumo vadovas

Jis skatina, kad visi, turintys prieigą prie savo paskyros, naudotų tvirtus slaptažodžius. Be to, siekiama laikytis OWASP 10 saugumo standarto

Reguliuojamų veiklos sričių informacija

Jei manote, kad Jūsų teisės į privatumą buvo pažeistos, galite pateikti skundą Valstybinei asmens duomenų inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas ada@ada.lt.

Kaip sužinoti apie šios politikos pakeitimus?

gostautoklinika.lt privatumo ir slapukų politiką, apie esminius pakeitimus informuosime paskelbdami pranešimą interneto svetainėje gostautoklinika.lt

Atnaujinta 2019-04-25

 

×

Užsiregistruokite vizitui ir mes su Jumis susisieksime!